Notícies
Publicat el 23 de març de 2018
Avui a les 8 del vespre, davant la casa consistorial d'Arenys de Munt, concentració per la democràcia i la llibertat

Davant el nou embat judicial als dirigents polítics catalans i la fermesa dels delictes pels quals seran processats, l'Associació Catalana de Municipis i l'Associació de Municipis per la Independència ens convoquen avui, 23 de març, a les 8 del vespre, davant de tots els ajuntaments del país, per mostrar, un cop més, el rebuig a les decisions judicials que distorsionen la voluntat del poble de Catalunya.

Des de la unitat hem avançat i des de la unitat hem de continuar caminant. Avui més que mai hem de fer sentir la nostra veu contra la manca de democràcia i a favor de la llibertat i els drets humans.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^