Notícies
Publicat el 28 de març de 2018
Divendres Sant, obertura als vianants del tram de Riera recentment urbanitzat

Obertura Riera Divendres SantA partir de Divendres Sant, el tram de la Riera recentment urbanitzat des de la plaça de l’Església fins al rial Bellsolell serà de lliure mobilitat per a vianants. Encara que resta pendent la finalització dels escocells, la instal·lació dels nous fanals, la substitució d’algunes peces malmeses i altres acabats, aquesta obertura provisional s’ha prioritzat per tal de poder gaudir d’aquest espai públic durant els festius de Setmana Santa i les properes Festes del Remei.

L’entrada de vehicles a la Riera a través del rial Bellsolell torna a estar operativa des d’ahir a la tarda, un cop resolta provisionalment la problemàtica del pendent de la calçada prop de l’embornal del rial i, per tant, la rambla Francesc Macià torna a ser de direcció única.

Les obres d’urbanització superficial de la Riera avancen d’acord amb el calendari previst. A partir del 3 d’abril els treballs es reprendran per finalitzar l’empedrat de la plaça de l’Església i continuar amb la renovació de serveis i arranjament de voreres en el tram que va des del carrer Borrell fins a l’entrada a la Riera venint de la carretera C-61. El govern municipal agraeix, una vegada més, la comprensió dels veïns i establiments que es veuen afectats per les obres.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^