Notícies
Publicat el 28 de març de 2018
Finalització dels tallers de nutrició per a esportistes

Tallers de nutrició per a esportistesLa setmana passada van finalitzar els tallers de nutrició per a esportistes, organitzats per l’Ajuntament d’Arenys de Munt amb l’objectiu de donar a conèixer la importància de l'alimentació i els hàbits saludables en la pràctica de l’esport. Aquests tallers estan inclosos en el programa de prevenció de l'obesitat infantil.

L’interès i l’acollida per part dels clubs de la nostra vila ha estat molt alt. Esperem que de mica en mica la nostra població vagi adquirint hàbits alimentaris saludables, augmenti el coneixement dels productes que mengem i s’evitin tant com sigui possible el sobrepès i l'obesitat en la nostra població. L'obesitat és la segona causa de mort evitable en el nostre país, i una de les malalties en increment en la societat actual.

Els tallers han estat impartits per Gemma Miñarro i Serradell, tècnica superior en dietètica, amb postgrau en nutrició esportiva per la UB i llicenciada en ciències de l'activitat física i l'esport.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^