Notícies
Publicat el 28 de març de 2018
Nova proposta musical a Arenys de Munt: el cicle Essencials

Cartell Cicle Essencials 2018Arenys de Munt enceta aquesta primavera el nou cicle de música Essencials. Aquest projecte és mancomunat amb els pobles veïns de Sant Pol, Canet, Sant Cebrià i Arenys de Mar, els quals han valorat molt positivament el fet de compartir temes culturals, com ja s’havia fet anys enrere amb la Primavera de les Arts.

La direcció artística del cicle corre a càrrec del director artístic i d’escena arenyenc Abel Coll, que té una dilatada experiència en gestió musical.

El cicle de concerts, que s’inicia el proper 14 d’abril, ens proposa grups de diferents estils musicals i combina noms ja reconeguts a l’escena musical catalana amb músics novells.

Podeu trobar tota la informació del cicle al web www.essencials.cat i al web de l’Ajuntament.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^