Notícies
Publicat el 29 de març de 2018
Presentació de la nova guia educativa d'Arenys de Munt

Presentació guia educativa - 1Les famílies que tenen fills petits van poder assistir a la jornada que va tenir lloc a la masia de Can Borrell per presentar les propostes educatives per al proper curs 2018-2019. Els directors Lluís Llovet i Stella Pujol, de l’Escola Sant Martí i l’Escola Sobirans respectivament, van presentar els seus projectes educatius a les famílies amb fills que el curs vinent iniciaran P3.

El director de l’Institut Domènec Perramon, Joan Duran, també va orientar sobre la relació entre l’Institut i la resta de centres del poble.

Presentació guia educativa - 2La regidora d’Ensenyament, Tònia Vila, va presentar la nova guia educativa d’Arenys de Munt, que vol ser una eina d’informació de tots els centres, des de les escoles bressol fins a l’Institut, passant per l’Escola de Música AdM i l’Aula de Formació d’Adults Enric Camón; a la guia s’hi poden trobar les dades de contacte de cada centre, així com les seves característiques i els equipaments i serveis que ofereixen.

Podeu trobar la guia i més informació en aquest enllaç.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^