Portada · Joventut · La Festa de Cap d'any és la proposta escollida del pressupost participatiu jove 2018
La Festa de Cap d'any és la proposta escollida del pressupost participatiu jove 2018

Pressupost Participatiu Jove 2018

El 24 de març va finalitzar el període de votacions del Pressupost Participatiu Jove 2018 amb un total de cinc propostes per votar: Festa Flaixbac, construcció d’un Bikepark, festa de Cap d’Any, cap de setmana cultural i millora dels bucs d’assaig de l’edifici Escorxador. Per poder participar calia tenir entre 18 i 29 anys i estar empadronat/da al municipi. Tanmateix, només s’admetia un vot per persona i cada persona només podia votar un projecte.

La Regidoria i  técnica de Jovent, juntament amb qui va formalitzar la proposta de la Festa de Cap d’Any, organitzaran per aquest proper cap d’any una festa per a totes les persones joves del poble, el pressupost serà de 7.000 euros i caldrà fer diverses reunions de coordinació per desenvolupar l’esdeveniment.

L'objectiu del Pressupost Participatiu Jove és apropar al jovent d'Arenys de Munt a la presa de decisions sobre com destinar una part del pressupost de la Regidoria de Joventut i fer-lo partícip en la posada en marxa dels projectes escollits. És per això que l'organització de la Festa anirà a càrrec de la Comissió Jove tutoritzada per la Regidoria de Joventut.

^