Portada Ě Joventut Ě La Festa de Cap d'any Ús la proposta escollida del pressupost participatiu jove 2018
La Festa de Cap d'any Ús la proposta escollida del pressupost participatiu jove 2018

Pressupost Participatiu Jove 2018

El 24 de marš va finalitzar el perÝode de votacions del Pressupost Participatiu Jove 2018 amb un total de cinc propostes per votar: Festa Flaixbac, construcciˇ d’un Bikepark, festa de Cap d’Any, cap de setmana cultural i millora dels bucs d’assaig de l’edifici Escorxador. Per poder participar calia tenir entre 18 i 29 anys i estar empadronat/da al municipi. Tanmateix, nomÚs s’admetia un vot per persona i cada persona nomÚs podia votar un projecte.

La Regidoria i  tÚcnica de Jovent, juntament amb qui va formalitzar la proposta de la Festa de Cap d’Any, organitzaran per aquest proper cap d’any una festa per a totes les persones joves del poble, el pressupost serÓ de 7.000 euros i caldrÓ fer diverses reunions de coordinaciˇ per desenvolupar l’esdeveniment.

L'objectiu del Pressupost Participatiu Jove Ús apropar al jovent d'Arenys de Munt a la presa de decisions sobre com destinar una part del pressupost de la Regidoria de Joventut i fer-lo partÝcip en la posada en marxa dels projectes escollits. ╔s per aix˛ que l'organitzaciˇ de la Festa anirÓ a cÓrrec de la Comissiˇ Jove tutoritzada per la Regidoria de Joventut.

^