Notícies
Publicat el 4 d'abril de 2018
Nous tendals a l'Escola Bressol La Petjada

Nous tendals a l'Escola Bressol La PetjadaL’edifici de l’Escola Bressol La Petjada té unes característiques arquitectòniques molt integrades al seu entorn; per una banda, gaudeix des de l’interior de vistes a muntanya i vistes cap al sud per sobre la via urbana. Aquesta distribució no està exempta d’inconvenients, com ara la calor. Aquests darrers anys, a causa de l’augment notori de la temperatura, s’ha pogut comprovar com la temperatura interior de l’escola bressol no és l’òptima per als infants durant els mesos d’estiu.

El curs passat es van instal·lar uns vinils als vidres de les aules per tal d’amortir l’embat del sol; malgrat la millora, aquesta mesura no ha estat suficient. Per aquest motiu, i atesa la preocupació de les famílies i l’equip docent, durant el període de vacances de Setmana Santa s’han instal·lat uns screens que permetran la circulació de l’aire, al mateix temps que impediran el pas del sol.

També s’ha instal·lat un emissor que aixecarà els cortinatges en cas de vent fort, tot i que poden suportar forces de vent d’entre 50 i 80 km/hora.

Aquesta actuació millorarà ostensiblement la qualitat de vida, tant dels infants com del personal docent que hi treballa. El seu cost total és de 30.060,86 euros, que ha estat finançat per l’empresa municipal GUSAM amb l’excedent dels darrers anys en què ha portat a terme la gestió de l’escola bressol.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^