Notícies
Publicat el 6 d'abril de 2018
L'AMI també treballa per a la defensa dels drets fonamentals i per explicar la veritat de l'1-O

2018-04-04 Reunió Roger Torrent amb AMIEl president del Parlament, Roger Torrent, es va reunir abans-d'ahir a la tarda amb els representants de l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis, i les dues entitats es van sumar al front per a la democràcia i la defensa dels drets fonamentals que es va anunciar des del Parlament just després dels empresonaments i exilis del mes de març. Un dels compromisos de les entitats municipalistes és explicar la veritat del que va passar l’1-O, per la qual cosa es recorda als arenyencs i arenyenques que tothom qui vulgui compartir fotos i vídeos del referèndum del passat 1 d’octubre a Arenys de Munt contacti amb l’adreça imatges@ademunt.cat per tal d’anar ampliant l’arxiu gràfic d’aquesta data tan transcendent per al nostre país. Les imatges d’Arenys de Munt recopilades es poden visualitzar en aquest enllaç.

A l'assemblea general de l'Associació de Municipis per la Independència celebrada el passat 15 de març a l’Ateneu de Tàrrega, l'alcalde del Port de la Selva, Josep Mª Cervera, va ser escollit president de l'AMI en susbstitució de Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, i es va renovar l’equip directiu de l’entitat, que compta amb una forta presència de maresmencs. L’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, es manté com a secretari de l’associació; els alcaldes d’Argentona i d’Alella, Eudald Calvo i Andreu Francisco respectivament, continuen a les vicepresidències; i l’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno, va ser escollida vicepresidenta primera.

L’assemblea de Tàrrega va comptar amb la presència de més de 200 alcaldes i alcaldesses i s’hi va aprovar la “Declaració de Tàrrega”, amb la que es dóna suport a les institucions catalanes, es rebutja l’article 155, es demana diàleg, entesa i unitat, i es referma el compromís del món local a treballar per eixamplar la base social de l’independentisme.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^