Notícies
Publicat el 10 d'abril de 2018
Neuro-taller: reflexionem sobre el cervell per entendre'l

Cartell Neurotaller 26-4-18Aquest mes d’abril el projecte Escola de Família us convida al Neuro-taller, que es realitzarà el dijous 26 d’abril a 2/4 de 7 de la tarda a Can Borrell de la mà de Marina Altés, neuropsicòloga del Centre Sant Antoni.

El taller serà un espai adreçat a famílies amb fills/es de primària i secundària, on reflexionarem sobre el cervell per tal de poder entendre millor els nostres fills i filles.

Seran l’eix central d’aquest espai participatiu preguntes com: Què els porta a pensar i a comportar-se com ho fan? Com podem prevenir i abordar els trastorns de conducta i de l'aprenentatge? Escoltarem quines respostes ens dona la neurociència i ho complementarem amb els coneixements que tenim sobre la convivència familiar.

Per participar-hi és important fer la inscripció prèvia a través del correu electrònic escoladefamilia@arenysdemunt.cat. Un cop feta, us farem arribar un qüestionari, per tal que la tallerista pugui adaptar la sessió a les necessitats de les famílies participants. Inscripcions obertes fins al dia 19 d’abril.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^