Notícies
Publicat el 12 d'abril de 2018
Avui, segona sessió de l'any 2018 del Consell del Poble, amb nous membres

Consell del PobleLa segona sessió de l’any 2018 del Consell del Poble se celebrarà avui a les set del vespre a la Sala Municipal. Els membres del Consell del Poble ja van ser convocats dies enrere per a aquesta sessió, en la que el govern municipal donarà resposta a les qüestions plantejades pels membres no polítics del Consell sobre el civisme a Arenys de Munt, la piscina municipal i l’accés a les instal·lacions de l’Esplai.

Després de la crida als arenyencs i arenyenques interessats a formar part del Consell del Poble feta pel govern municipal a través de la ràdio local i el web de l’Ajuntament, avui s’incorporaran nous membres al Consell, i es reitera la invitació als veïns i veïnes que vulguin formar-ne part, amb la voluntat de continuar impulsant la dinamització d’aquest òrgan que pot ser molt útil en la presa de decisions col·lectives.

Després de la presentació dels nous membres del Consell del Poble, altres temes que es tractaran a la reunió d’avui estan relacionats amb la possible modificació dels estatuts d’aquest òrgan col·legiat, amb noves línies de treball proposades pels membres no polítics del Consell del Poble i amb el calendari del Pla de Treball 2018.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^