Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 13 d'abril de 2018
El Consell del Poble es tornarà a reunir el proper mes de juny, sessió en la qual es debatran els temes proposats

2018-04-12 Consell del PobleEn la segona sessió de l’any 2018 del Consell del Poble s’han incorporat formalment i s’ha donat la benvinguda a quatre nous membres del Consell del Poble, que han passat a formar part d’aquest òrgan de participació després de la crida feta a través de la ràdio municipal i del web municipal, i s’ha continuat amb la dinàmica de funcionament que prioritza donar veu als membres no polítics del Consell.

En aquesta sessió el govern municipal ha explicat les gestions i reunions fetes sobre els assumptes plantejats a la sessió anterior. Amb la Junta de l’Esplai es van treballar les qüestions plantejades, es va arribar a la conclusió que aquest equipament municipal té les portes obertes a tothom i es va exposar que properament es durà a terme una anàlisi per part de tècnics de la Diputació per tal de millorar el funcionament de l’Esplai. Amb el Consell d’Administració de GUSAM es va plantejar la possibilitat de la gestió directa del servei de la piscina municipal durant els mesos d’estiu, i en el Consell del Poble s’explicà que es realitzarà un estudi de viabilitat econòmica per als diferents escenaris plantejats, incloent-hi el cobriment de la piscina en el futur. I, pel que fa al civisme, es van presentar les línies mestres d’una campanya transversal que s’iniciarà aquest any.

Els membres no polítics del Consell del Poble van proposar diversos temes a debatre, i el plenari del Consell va acordar que en la sessió del mes de juny es treballarà el tema d’equipaments per a la gent gran (geriàtric, centre de dia, pisos tutelats...) i possibles emplaçaments, i també es debatrà sobre les fires i mercats que actualment se celebren a Arenys de Munt i les que es podrien renovar o modificar-ne l’enfoc en el futur.

El govern municipal agraeix l’interès dels més de la vintena de membres del Consell del Poble que han participat en el segon plenari del 2018 i reitera la crida als arenyencs i arenyenques interessats a formar-ne part perquè s’incorporin a les properes sessions, amb la voluntat d’impulsar la dinamització d’aquest òrgan que pot ser molt útil en la presa de decisions col·lectives.