Notícies
Publicat el 17 d'abril de 2018
Síndic de Greuges a Arenys de Munt: informe 2017 i propera visita el 25 de maig

2018-04-17 Informe Síndic de GreugesEl Síndic de Greuges de Catalunya ha tramès a l’Ajuntament d’Arenys de Munt l’informe corresponent a l’any 2017, en el que detalla que l’Ajuntament ha estat l’administració afectada en un total de 4 queixes durant l’any passat i manté una evolució decreixent des de la signatura del conveni l’any 2012. De les 4 queixes que van arribar a la Sindicatura l’any passat, 3 eren sobre administració pública i tributs, i 1 queixa sobre polítiques territorials. El nombre de persones afectades en les queixes van ser 20 l’any 2017, mentre que havien estat 24 el 2016 i 28 el 2015.

En relació amb altres municipis de població de similar, l’informe del Síndic de Greuges constata que no s’observa una diferència significativa i es manté en la mitjana de queixes d’altres administracions locals i, també, que en el cas d’Arenys de Munt els terminis de tramitació i la durada del procediment s’han reduït significativament durant el darrer any.

En el marc del conveni signat amb el Síndic de Greuges, la propera visita anual a la nostra vila a realitzar per l’Oficina de la Sindicatura es farà el divendres 25 de maig de 2018, en horari de matí, a la masia de Can Borrell. Els representants del Síndic atendran les consultes dels vilatans respecte a l’actuació de l’Administració Pública i de les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, telèfon, etc.). Per a reunir-se amb la Sindicatura de Comptes a Can Borrell és necessari concertar hora a través del telèfon gratuït 900.12.41.24 o mitjançant el correu electrònic sindic@sindic.cat.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^