Notícies
Publicat el 25 d'abril de 2018
Xerrada sobre com comunicar-se amb persones amb demència

Xerrada per a cuidadors persones amb demència 17-5-18El dijous 17 de maig es farà la xerrada “El meu familiar té demència: com em puc comunicar amb ell?”, a les 6 de la tarda a la Sala Municipal. La xerrada està destinada a familiars de persones amb demència, professionals de la geriatria i qualsevol persona interessada en aquest tema.

La xerrada està organitzada per la Fundació Vella Terra, gestora de la Residència Sant Martí d’Arenys de Munt. Les ponents seran M. Teresa Sánchez i Mònica Pérez, del CG Can Boada de Mataró. És gratuïta i es pot fer la confirmació prèvia al telèfon 937951168.

Per a més informació, podeu veure el díptic de la xerrada.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Imatge Eleccions 2019 estrangersEl proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^