Notícies
Publicat el 25 d'abril de 2018
Presentació del llibre L'Abans d'Arenys de Munt

L'Abans d'Arenys de MuntEl passat dissabte a la tarda un centenar de persones van assistir a la presentació del llibre en fascicles L’Abans d’Arenys de Munt. La proposta que l’Editorial Efadós va fer a la regidora de Cultura, Tònia Vila, ha pogut iniciar-se de la mà dels arenyencs Gaspar Casals i Mercè Colomer, documentalista i redactora respectivament.

Aquest llibre és un recull de fotografies representatives de la vila entre els anys 1890 i 1978 i posa l’èmfasi en l’aspecte humà: la gent, la manera de viure, els costums, les tradicions i les festes; també parlarà sobre els paisatges, els edificis i els monuments més emblemàtics del poble.

Presentació L'Abans d'Arenys de Munt - 1El volum, que s’edita en fascicles setmanals, inclourà unes 1.000 fotografies restaurades digitalment i són impreses a dues tintes, en color sèpia. Les entregues dels fascicles es poden adquirir a les llibreries Pujadas i Boli Blau.

Els autors del llibre estan fent una tasca de recerca de fotografies en col·leccions privades de moltes famílies arenyenques que les han cedit per poder ser digitalitzades. Tot el material es dipositarà a l’Arxiu Històric municipal.

Presentació L'Abans d'Arenys de Munt - 2

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^