Notícies
Publicat el 25 d'abril de 2018
Visita guiada per a mares i pares a l'exposició "Controles?", sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum

Exposició 'Controles'Del 10 al 24 de maig s’ubicarà a l’Institut Domènec Perramon l’exposició “Controles? Els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum”, a través del Catàleg de Serveis 2017 de la Diputació de Barcelona. L’objectiu de l’exposició és proporcionar informació sobre drogues i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum; promoure actituds responsables entre adolescents i joves, treballant habilitats per a la vida; i reflexionar sobre l’estil educatiu dels pares i mares per prevenir-ne el consum. Els temes centrals a tractar seran al voltant de tres tipus de drogues: tabac, alcohol i cànnabis.

“Controles?” és una exposició itinerant i interactiva sobre els riscos de les drogues i s’adreça a tres col·lectius: adolescents, joves i pares i mares, però també a professionals i adults. Del 10 al 24 de maig, en horari de matí, visitarà l’exposició tot l'alumnat de 1r d’ESO fins a 1r de batxillerat, per classes; faran una visita guiada i un taller a l’aula. Per altra banda, l’Aula de Formació d’Adults també visitarà l’exposició i farà un taller a l’aula, i finalment, el dia 23 de maig es farà una visita guiada oberta a tots els pares i mares i qualsevol persona interessada en la temàtica. La visita serà de 5 a 7 de la tarda al gimnàs de l’Institut; cal inscripció prèvia enviant correu electrònic a joventut@ademunt.cat especificant el nom i cognoms i telèfon de contacte, i com a tema cal posar “Exposició Controles”. També es pot fer la inscripció enviant missatge WhatsApp o trucant al 667182281, amb les mateixes especificacions que per al correu electrònic. La visita guiada és totalment gratuïta.

En aquesta visita guiada per a mares i pares es tractaran els continguts sobre les funcions educatives de la família, la comunicació amb fills i filles, les normes i els límits, parlar sobre les drogues amb fills i filles, l’educació emocional i l’oci saludable. L’interactiu plantejat és un test per a totes aquelles persones que vulguin saber quin estil educatiu adopten davant els seus fills i filles, on l’objectiu final és fer un exercici de reflexió.

Per a més informació podeu visitar la pàgina web https://controles.diba.cat/ i alhora podeu descarregar el document amb tota la informació de l’activitat.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^