Notícies
Publicat el 25 d'abril de 2018
Visita guiada per a mares i pares a l'exposició "Controles?", sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum

Exposició 'Controles'Del 10 al 24 de maig s’ubicarà a l’Institut Domènec Perramon l’exposició “Controles? Els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum”, a través del Catàleg de Serveis 2017 de la Diputació de Barcelona. L’objectiu de l’exposició és proporcionar informació sobre drogues i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum; promoure actituds responsables entre adolescents i joves, treballant habilitats per a la vida; i reflexionar sobre l’estil educatiu dels pares i mares per prevenir-ne el consum. Els temes centrals a tractar seran al voltant de tres tipus de drogues: tabac, alcohol i cànnabis.

“Controles?” és una exposició itinerant i interactiva sobre els riscos de les drogues i s’adreça a tres col·lectius: adolescents, joves i pares i mares, però també a professionals i adults. Del 10 al 24 de maig, en horari de matí, visitarà l’exposició tot l'alumnat de 1r d’ESO fins a 1r de batxillerat, per classes; faran una visita guiada i un taller a l’aula. Per altra banda, l’Aula de Formació d’Adults també visitarà l’exposició i farà un taller a l’aula, i finalment, el dia 23 de maig es farà una visita guiada oberta a tots els pares i mares i qualsevol persona interessada en la temàtica. La visita serà de 5 a 7 de la tarda al gimnàs de l’Institut; cal inscripció prèvia enviant correu electrònic a joventut@ademunt.cat especificant el nom i cognoms i telèfon de contacte, i com a tema cal posar “Exposició Controles”. També es pot fer la inscripció enviant missatge WhatsApp o trucant al 667182281, amb les mateixes especificacions que per al correu electrònic. La visita guiada és totalment gratuïta.

En aquesta visita guiada per a mares i pares es tractaran els continguts sobre les funcions educatives de la família, la comunicació amb fills i filles, les normes i els límits, parlar sobre les drogues amb fills i filles, l’educació emocional i l’oci saludable. L’interactiu plantejat és un test per a totes aquelles persones que vulguin saber quin estil educatiu adopten davant els seus fills i filles, on l’objectiu final és fer un exercici de reflexió.

Per a més informació podeu visitar la pàgina web https://controles.diba.cat/ i alhora podeu descarregar el document amb tota la informació de l’activitat.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^