Notícies
Publicat el 26 d'abril de 2018
Nova guia de lectura per a gent gran

Nova guia de lectura per a gent granEl passat 11 d’abril va tenir lloc la presentació de la guia de lectura per a gent gran editada per la Biblioteca Antònia Torrent i Martori d’Arenys de Munt.

La Biblioteca ha volgut col·laborar amb el projecte Radars editant aquesta guia, pensada per a la gent gran del municipi, que conté temes com psicologia, literatura, salut, envelliment en plenitud, música i alimentació, entre altres.

L’acte va ser inaugurat per la regidora de Gent Gran, Marta de la Iglesia, que va agrair a la Biblioteca el seu compromís i dedicació envers els veïns i veïnes d’Arenys de Munt.

Durant la presentació, a la que van assistir els usuaris de Radars i altres membres de la nostra comunitat, se’ls va animar a apropar-se a un equipament del poble que ofereix recursos culturals, informatius i per a l’entreteniment de franc.

Radars agraeix a la Biblioteca Antònia Torrent i Martori la bona feina que fan cada dia i en especial la publicació d’aquesta guia de lectura dedicada a la nostra gent gran.

Si teniu interès a participar-hi o en voleu més informació, podeu escriure al correu radars@arenysdemunt.cat o trucar al 937937982.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^