Notícies
Publicat el 26 d'abril de 2018
Nova guia de lectura per a gent gran

Nova guia de lectura per a gent granEl passat 11 d’abril va tenir lloc la presentació de la guia de lectura per a gent gran editada per la Biblioteca Antònia Torrent i Martori d’Arenys de Munt.

La Biblioteca ha volgut col·laborar amb el projecte Radars editant aquesta guia, pensada per a la gent gran del municipi, que conté temes com psicologia, literatura, salut, envelliment en plenitud, música i alimentació, entre altres.

L’acte va ser inaugurat per la regidora de Gent Gran, Marta de la Iglesia, que va agrair a la Biblioteca el seu compromís i dedicació envers els veïns i veïnes d’Arenys de Munt.

Durant la presentació, a la que van assistir els usuaris de Radars i altres membres de la nostra comunitat, se’ls va animar a apropar-se a un equipament del poble que ofereix recursos culturals, informatius i per a l’entreteniment de franc.

Radars agraeix a la Biblioteca Antònia Torrent i Martori la bona feina que fan cada dia i en especial la publicació d’aquesta guia de lectura dedicada a la nostra gent gran.

Si teniu interès a participar-hi o en voleu més informació, podeu escriure al correu radars@arenysdemunt.cat o trucar al 937937982.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^