Notícies
Publicat el 3 de maig de 2018
"No defalliu", missatge d'Oriol Junqueras als veïns i veïnes d'Arenys de Munt

2018-05-02 Concentració 6 mesos empresonament“No defalliu. Continuem el nostre camí de pau i llibertat, de justícia i de bé comú”; aquest és un fragment de la resposta del vicepresident Oriol Junqueras a la carta que li va adreçar l’alcalde d’Arenys de Munt després la concentració del passat 23 de març davant la casa consistorial i que va ser llegida ahir, en complir-se sis mesos de l’empresonament de Junqueras i del conseller Joaquim Forn.

Concentració 23 de marçEl passat 23 de març, i amb una convocatòria improvisada, molts arenyencs i arenyenques es van aplegar a les vuit del vespre davant la casa consistorial reclamant democràcia i llibertat. S’acabava de produir un nou embat judicial als dirigents polítics catalans amb l’empresonament de cinc consellers i conselleres de la XI Legislatura, el dia abans que es convoqués el ple per a la investidura en segona volta de Jordi Turull com a president de la Generalitat. Després de fer sentir la veu de la vila d’Arenys de Munt contra la manca de democràcia i a favor de la llibertat i els drets humans, els assistents a la concentració van fer-se la fotografia adjunta i l’alcalde, Joan Rabasseda, va comprometre’s a fer arribar la imatge a tots els empresonats juntament amb una carta.

2018-04-07 Cartes a políticsLa foto del 23 de març va ser enviada a Oriol Junqueras, Jordi Turull, Josep Rull, Joaquim Forn, Carme Forcadell, Dolors Bassa, Raül Romeva, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, juntament amb una carta en la que, després de transmetre l’escalf i l’agraïment de la gent d’Arenys de Munt per ser fidels a la voluntat majoritària del poble de Catalunya, l’alcalde els recordava elements relacionats amb les visites d’aquests líders polítics i socials a Arenys de Munt. La resposta d’Oriol Junqueras escrita el dia de Sant Jordi i en la que agraeix als arenyencs i arenyenques el compromís amb el país es pot llegir clicant aquí.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^