Notícies
Publicat el 7 de maig de 2018
Pàgina de Facebook del Servei Local d'Ocupació

Facebook SLOAmb l’objectiu de crear immediatesa, proximitat i facilitat per als usuaris, l’Ajuntament ha creat una pàgina de Facebook del Servei Local d’Ocupació.

En aquest espai es podran trobar els últims avisos respecte a l’oferta laboral al municipi, cursos i formacions d’utilitat per a la recerca de feina i de formació contínua, així com les darreres novetats en referència a altres actes i esdeveniments relacionats.

Recordem als possibles interessats que també poden contactar amb el Servei d’Ocupació a les seves oficines (carrer Sant Pau, 2), trucant al 93 793 77 10 o visitant la seva pàgina web.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^