Notícies
Publicat el 7 de maig de 2018
Pàgina de Facebook del Servei Local d'Ocupació

Facebook SLOAmb l’objectiu de crear immediatesa, proximitat i facilitat per als usuaris, l’Ajuntament ha creat una pàgina de Facebook del Servei Local d’Ocupació.

En aquest espai es podran trobar els últims avisos respecte a l’oferta laboral al municipi, cursos i formacions d’utilitat per a la recerca de feina i de formació contínua, així com les darreres novetats en referència a altres actes i esdeveniments relacionats.

Recordem als possibles interessats que també poden contactar amb el Servei d’Ocupació a les seves oficines (carrer Sant Pau, 2), trucant al 93 793 77 10 o visitant la seva pàgina web.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

Avui diumenge i durant tot el dia, es mantindran els forts vents que han començat aquest matí, que podran arribar a ser violents i persistents amb cops de més de 80 km/h. Es recomana no fer activitats a l'aire lliure i actuar amb prudència. També es recomana retirar de balcons i terrasses elements inestables com testos o mobiliari i recollir tendals. En cas d'incidència per talls de subministrament energètic cal trucar al telèfon 800760706 i apuntar el número d'incidència. 

Llegir +
^