Notícies
Publicat el 7 de maig de 2018
Taller sobre la privacitat a Internet a l'Institut Domènec Perramon

Institut Domènec PerramonEl passat 24 d’abril es va dur a terme el taller “Conferència sobre privacitat a Internet. Qui veu el meu perfil?” a l’Institut Domènec Perramon. Aquesta activitat, adreçada als alumnes de 5è i 6è de primària, té com a l’objectiu conscienciar el jovent sobre les conseqüències de l’ús intensiu i irreflexiu de les xarxes socials, la quantitat de dades personals que s’emmagatzemen sobre cada un de nosaltres i els perills de fer visibles dades personals a terceres persones.

Cap al mes de setembre de 2018, a les escoles es realitzarà el taller “OH!!, la joguina no juga”, adreçat a alumnes de cicle infantil P5, amb l’objectiu de poder introduir-los al món del consum (etiquetatge, identificació del preu, tiquet-factura, conformitat del producte -garanties- i circuit de reclamació -atenció al client i servei local de consum-), amb un aprenentatge inicial dels seus drets i deures bàsics, despertant-los la necessitat d’utilitzar els mecanismes de protecció que les administracions han posat al seu abast.

Aquestes activitats, organitzades per la Regidoria d’Economia amb el suport tècnic de l’Àrea de Salut Pública i Consum de Diputació de Barcelona, s’han programat atesa la bona acollida que aquestes accions de sensibilització en matèria de consum han tingut, tant a les escoles com a l’institut, en els anys anteriors. Es recorda que des de l’Ajuntament d’Arenys de Munt podem tramitar les seves consultes i reclamacions com a consumidors.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^