NotÝcies
Publicat el 7 de maig de 2018
Taller sobre la privacitat a Internet a l'Institut DomŔnec Perramon

Institut DomŔnec PerramonEl passat 24 d’abril es va dur a terme el taller “ConferŔncia sobre privacitat a Internet. Qui veu el meu perfil?” a l’Institut DomŔnec Perramon. Aquesta activitat, adrešada als alumnes de 5Ŕ i 6Ŕ de primÓria, tÚ com a l’objectiu conscienciar el jovent sobre les conseqŘŔncies de l’˙s intensiu i irreflexiu de les xarxes socials, la quantitat de dades personals que s’emmagatzemen sobre cada un de nosaltres i els perills de fer visibles dades personals a terceres persones.

Cap al mes de setembre de 2018, a les escoles es realitzarÓ el taller “OH!!, la joguina no juga”, adrešat a alumnes de cicle infantil P5, amb l’objectiu de poder introduir-los al mˇn del consum (etiquetatge, identificaciˇ del preu, tiquet-factura, conformitat del producte -garanties- i circuit de reclamaciˇ -atenciˇ al client i servei local de consum-), amb un aprenentatge inicial dels seus drets i deures bÓsics, despertant-los la necessitat d’utilitzar els mecanismes de protecciˇ que les administracions han posat al seu abast.

Aquestes activitats, organitzades per la Regidoria d’Economia amb el suport tŔcnic de l’└rea de Salut P˙blica i Consum de Diputaciˇ de Barcelona, s’han programat atesa la bona acollida que aquestes accions de sensibilitzaciˇ en matŔria de consum han tingut, tant a les escoles com a l’institut, en els anys anteriors. Es recorda que des de l’Ajuntament d’Arenys de Munt podem tramitar les seves consultes i reclamacions com a consumidors.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^