Notícies
Publicat el 7 de maig de 2018
Fira de la Maduixa

Fira de la Maduixa 2018El proper diumenge 13 de maig, a la plaça de l’Església i la rambla Sant Martí, se celebrarà la Fira de la Maduixa 2018, on es podran trobar parades de maduixa dels productors del municipi, fira artesana, tallers infantils, jocs gegants per a infants i adults i demostracions de l’art de la punta a càrrec de les associacions de puntaires del municipi.

Diferents establiments d’Arenys de Munt participen fins al 10 de juny a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa de la Vallalta al Maresme, oferint les seves creacions elaborades amb la maduixa com a protagonista. Els establiments són L’Era Restaurant, la pastisseria La Lyonesa i la pastisseria L’Obrador.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^