Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 14 de maig de 2018

Institut Domènec Perramon - NanoEducaUn grup d’alumnes de 1r de batxillerat de l’Institut Domènec Perramon han guanyat la secció de vídeos del concurs NanoEduca, amb el vídeo titulat Nanoencapsulació en les nostres vides. Aquest concurs és el primer projecte de formació en nanotecnologia que es duu terme als instituts de secundària i batxillerat i enguany ha arribat a cinquanta centres.

El dimecres 9 de maig va tenir lloc al paranimf de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona la cloenda de la darrera convocatòria del concurs, on els estudiants participants havien de presentar els seus treballs en format vídeo i en pòster d'una manera similar a com es fa en els congressos científics.

El programa NanoEduca, desenvolupat pels CCiTUB, l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) i NanoDivulga UB, conjuntament amb l’ICN2, el CESIRE (Departament d’Ensenyament) i la UAB, es va crear amb el propòsit de familiaritzar el professorat dels instituts amb les eines, el llenguatge i els processos de la nanociència i la nanotecnologia, i crear mòduls i tallers d’aprenentatge que es puguin aplicar a l’aula. Al llarg de les tres primeres edicions, ha format dos mil alumnes de més d'un centenar de centres de Catalunya, i properament arribarà al País Basc i a Madrid.

Podeu veure el vídeo Nanoencapsulació en les nostres vides en aquest enllaç, i podeu trobar més informació sobre el concurs NanoEduca en aquest enllaç.