NotÝcies
Publicat el 15 de maig de 2018
7a ediciˇ d'Accelera el Creixement, de suport a empreses amb potencial de creixement
El programa permet a les empreses seleccionades rebre assessorament durant 9 mesos de professionals experts de diversos Ómbits

Accelera el CreixementS’ha obert la convocat˛ria 2018 del programa Accelera el Creixement, promogut per la Diputaciˇ de Barcelona i PIMEC amb la voluntat de donar suport a empreses amb un elevat potencial de creixement. El programa permet que les empreses seleccionades rebin assessorament especialitzat durant un perÝode de 9 mesos amb un total de 79 hores amb professionals experts de diversos Ómbits. El termini d’inscripcions finalitza el 4 de juny i es pot fer a travÚs d’aquest formulari.

Els objectius del programa sˇn portar a terme una reflexiˇ estratŔgica i identificar els factor clau d’Ŕxit per al creixement empresarial, estructurar un full de ruta per al creixement de l’empresa i materialitzar els projectes amb un acompanyament personalitzat

Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a 33 hores de formaciˇ i unes altres 46 hores mÚs d’assessorament especialitzat in-company per tal d’abordar els seus projectes de creixement.

Poden participar-hi petites i mitjanes empreses que tinguin antiguitat superior als 5 anys, amb mÚs de 3 treballadors i que tinguin la determinaciˇ de crÚixer en plantilla, facturaciˇ, resultats, carta de productes o comerš internacional.

Pel que fa a les inscripcions, les candidatures es podran presentar fins al 4 de juny de 2018 per correu electr˛nic, fax o en mÓ a la seu de les delegacions de PIMEC o al vostre Centre Local de Serveis a les Empreses mitjanšant el formulari d’inscripciˇ.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^