Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 15 de maig de 2018
El programa permet a les empreses seleccionades rebre assessorament durant 9 mesos de professionals experts de diversos àmbits

Accelera el CreixementS’ha obert la convocatòria 2018 del programa Accelera el Creixement, promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC amb la voluntat de donar suport a empreses amb un elevat potencial de creixement. El programa permet que les empreses seleccionades rebin assessorament especialitzat durant un període de 9 mesos amb un total de 79 hores amb professionals experts de diversos àmbits. El termini d’inscripcions finalitza el 4 de juny i es pot fer a través d’aquest formulari.

Els objectius del programa són portar a terme una reflexió estratègica i identificar els factor clau d’èxit per al creixement empresarial, estructurar un full de ruta per al creixement de l’empresa i materialitzar els projectes amb un acompanyament personalitzat

Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a 33 hores de formació i unes altres 46 hores més d’assessorament especialitzat in-company per tal d’abordar els seus projectes de creixement.

Poden participar-hi petites i mitjanes empreses que tinguin antiguitat superior als 5 anys, amb més de 3 treballadors i que tinguin la determinació de créixer en plantilla, facturació, resultats, carta de productes o comerç internacional.

Pel que fa a les inscripcions, les candidatures es podran presentar fins al 4 de juny de 2018 per correu electrònic, fax o en mà a la seu de les delegacions de PIMEC o al vostre Centre Local de Serveis a les Empreses mitjançant el formulari d’inscripció.