NotÝcies
Publicat el 15 de maig de 2018
Jornada formativa "Com seran els meus clients d'aquÝ a 5 anys?"
Eines d'emprenedors que els empresaris necessiten conŔixer

Cartell formaciˇ empresaris 23-5-18El dimecres 23 de maig tindrÓ lloc, a les 3 del migdia a Can Borrell, la jornada formativa “Com seran els meus clients d’aquÝ a 5 anys?: Eines d'emprenedors que els empresaris necessiten conŔixer”, a cÓrrec de Ricard Planas, consultor de producte, expert en creativitat i innovaciˇ.

El mercat actual ha deixat de ser un mercat permanent, on els canvis d'hÓbits i de costums eren mÝnims, i s'estÓ convertint en un sistema molt canviant que cada vegada agafa mÚs velocitat.

Avui en dia, si una empresa vol sobreviure, ha d' innovar per mantenir la seva quota de mercat. Empreses com Kodak, Motorola i recentment Toys “R” Us han tancat les portes per no innovar de la forma que volia el mercat/client.

Cada vegada mÚs s'escolta el terme, "innovar", per˛ moltes empreses no saben per on comenšar i tenen la creenša que innovar Ús car.

Aquesta trobada tÚ la intenciˇ d'apropar la innovaciˇ amb 4 mŔtodes que s'estan utilitzant a les empreses mÚs capdavanteres amb resultats molt satisfactoris. Sˇn mŔtodes que pretenen descobrir el producte ideal per al client. Tenen l'objectiu de conŔixer el futur client. Aquests mŔtodes sˇn Product Discovery, Design Thinking, Canvas i Lean Startup. S'explicaran d'una manera entenedora i prÓctica perquŔ es puguin entendre i comenšar a aplicar a les empreses.

Podeu inscriure-us-hi en aquest formulari.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^