Notícies
Publicat el 15 de maig de 2018
Jornada formativa "Com seran els meus clients d'aquí a 5 anys?"
Eines d'emprenedors que els empresaris necessiten conèixer

Cartell formació empresaris 23-5-18El dimecres 23 de maig tindrà lloc, a les 3 del migdia a Can Borrell, la jornada formativa “Com seran els meus clients d’aquí a 5 anys?: Eines d'emprenedors que els empresaris necessiten conèixer”, a càrrec de Ricard Planas, consultor de producte, expert en creativitat i innovació.

El mercat actual ha deixat de ser un mercat permanent, on els canvis d'hàbits i de costums eren mínims, i s'està convertint en un sistema molt canviant que cada vegada agafa més velocitat.

Avui en dia, si una empresa vol sobreviure, ha d' innovar per mantenir la seva quota de mercat. Empreses com Kodak, Motorola i recentment Toys “R” Us han tancat les portes per no innovar de la forma que volia el mercat/client.

Cada vegada més s'escolta el terme, "innovar", però moltes empreses no saben per on començar i tenen la creença que innovar és car.

Aquesta trobada té la intenció d'apropar la innovació amb 4 mètodes que s'estan utilitzant a les empreses més capdavanteres amb resultats molt satisfactoris. Són mètodes que pretenen descobrir el producte ideal per al client. Tenen l'objectiu de conèixer el futur client. Aquests mètodes són Product Discovery, Design Thinking, Canvas i Lean Startup. S'explicaran d'una manera entenedora i pràctica perquè es puguin entendre i començar a aplicar a les empreses.

Podeu inscriure-us-hi en aquest formulari.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^