Notícies
Publicat el 17 de maig de 2018
Taller de costumització d'un skate a l'Espai Jove

Cartell Taller de costumització d'un skate 26-5-2018El proper dissabte 26 de maig, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre, tindrà lloc a l’Espai Jove (edifici Escorxador) un taller de costumització d’un skate. L’objectiu del taller és que qui hi participi grafitegi els seus skates, patinets o bicicletes. L’activitat està adreçada a adolescents i joves del poble i és totalment gratuïta.

Cal formalitzar inscripció prèvia; la inscripció es pot fer presencialment, adreçant-se a l’Espai Jove i omplint la butlleta d’inscripció. L’horari és de dilluns a divendres de 2/4 de 5 de la tarda a 8 del vespre, i la data límit d’inscripció és el divendres 25 de maig.

Per a la realització del taller és imprescindible portar skate, patinet o bicicleta. Aquesta activitat s’emmarca dins el projecte de dinamització de l’Espai Jove plantejat al Pla Local de Joventut 2018-2021, on hi ha programats diferents actes de dinamització adreçats a joves i adolescents del poble durant aquest 2018.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^