Notícies
Publicat el 18 de maig de 2018
Subvenció de 102.617 euros per modernitzar el polígon industrial Torrent d'en Puig

NetworkingL’Ajuntament d’Arenys de Munt ha rebut una subvenció de Diputació de Barcelona per al desplegament del pla d’inversions al polígon industrial Torrent d’en Puig de 102.617 euros. Enguany, 71 municipis de la província de Barcelona s’hi han presentat, dels quals només 17 ha estat acceptats. A la comarca del Maresme, només dos projectes han rebut subvenció dels 6 presentats.

Aquest cofinançament de Diputació de Barcelona donarà cobertura a una primera fase del Pla d’Inversions per als Polígons Industrials d’Arenys de Munt 2018-2019, doncs es preveu que el seu desplegament assoleixi una inversió total de mig milió d’euros els propers dos anys.

La modernització i la millora de la competitivitat dels nostres polígons forma part de les línies estratègiques definides al Pla Director de desenvolupament local que es va elaborar l’any 2016 com a marc de referència per al desplegament de les polítiques dinamitzadores de l’economia local els propers anys.

Les actuacions previstes per executar enguany al Polígon Torrent d’en Puig, per a les que s’ha demanat suport econòmic a la Diputació de Barcelona, es poden classificar en tres línies d’actuació:

  • Infraestructures hidràuliques; construcció de la xarxa de clavegueram del carrer Portabella, renovació dels embornals, renovació de la xarxa d’aigua potable al passeig Jalpí, construcció de la xarxa de clavegueram del carrer Portabella i instal·lació de nous hidrants.
  • Enllumenat i fibra òptica; desplegament de fibra òptica de comuns a les zones sense cobertura del polígon, renovació de punts de llum amb millora de l’eficiència energètica.
  • Vies públiques i mobilitat; urbanització i consolidació de la zona verda a l’entrada del Torrent d’en Puig, arranjament del carrer Pla de Cadellans.
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^