Notícies
Publicat el 21 de maig de 2018
Acte de presentació i constitució de la Xarxa d'Escoles Bressol Municipals

Acte presentació Xarxa d'Escoles Bressol MunicipalsEl passat divendres, 18 de maig, va tenir lloc al Conservatori del Liceu l’acte de presentació i constitució de la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de la Diputació de Barcelona, en el decurs de la celebració del 28è Fòrum Local d’Educació “El valor de l’educació 0-3”.

Arenys de Munt hi va ser representat per la directora de l’Escola Bressol La Petjada, Aitana Dellonder, i la regidora d’Ensenyament, Tònia Vila, les quals fan una valoració molt positiva de la jornada.

La xarxa neix amb la voluntat d’aplegar totes les escoles bressol municipals de la demarcació de Barcelona: a l’actualitat, 395 escoles de 235 municipis, i per posar en relleu  la contribució del món local a l'educació de la primera infància. La Diputació de Barcelona ofereix suport econòmic, tècnic i formatiu a les EBM.

Aquesta nova xarxa serà un espai de recerca, d’intercanvi i de coneixement horitzontal entre les escoles bressol municipals, contribuint a integrar actuacions de suport tècnic, material i econòmic, i possibilitant l’aprenentatge compartit per tal de consolidar les escoles bressol municipals com a centres educatius de referència que reforcen les oportunitats educatives de la ciutadania.

Les escoles bressol municipals s’han consolidat gràcies al compromís i l’esforç dels ajuntaments d’assumir una major responsabilitat en la gestió de l’educació infantil, i per tant de crear una oferta de serveis educatius per als infants de 0 a 3 anys i les seves famílies inclusiva, de qualitat i per a tothom.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^