Notícies
Publicat el 21 de maig de 2018
Oberta la convocatòria de subvencions per al pagament del lloguer 2018

Benestar SocialS’ha publicat al DOGC la Resolució GAH/970/2018, de 16 de maig, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer per a l'any 2018 (MIFO). Aquesta convocatòria no és restringida i s'hi pot acollir tothom que compleixi els requisits.

El termini de presentació de les sol·licituds és fins al 29 de juny de 2018. L’import màxim de la renda de lloguer al Maresme per tramitar l’ajut és de 600 euros, però per a les persones sol·licitants amb carnet de família nombrosa l’import mensual pot arribar a 900 euros; aquesta és la novetat més important respecte a l’any 2017.

Podeu trobar-ne més informació en aquest enllaç i també en aquest. Per qualsevol dubte, podeu adreçar-vos al departament de Serveis Socials (Edifici Cotxeria; carrer Sant Pau, 2) de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^