Notícies
Publicat el 22 de maig de 2018
Ester Anglas, campiona d'Espanya d'hoquei patins

Ester Anglas - 1L’arenyenca Ester Anglas Graupera, actualment jugadora del Club Hoquei Mataró, s’ha proclamat aquest cap de setmana passat campiona d’Espanya d’hoquei patins en la categoria de Fem16. El campionat es va celebrar els dies 18, 19 i 20 de maig a la Corunya, Galícia. L’equip es va enfrontar al Cerdanyola en un partit molt disputat en què el matx es va resoldre a la ronda de penals (8-7), després d’una pròrroga que va acabar 5-5.

L’accés al campionat d’Espanya va tenir lloc després d’haver assolit, el cap de setmana del 4, 5 i 6 de maig, el títol de campiones de Catalunya a Cambrils en una final contra les mateixes rivals, el Cerdanyola, que va acabar amb victòria mataronina per 3-1.

Ester Anglas - 2L’Ester Anglas s’ha format al Centre d’Esports Arenys de Munt, i aquesta temporada 2017-2018 va entrar a formar part de la plantilla del Fem16 del Club Hoquei Mataró, club que ja ha assolit repetidament aquests èxits en edicions anteriors.

Ester Anglas - 3El proper mes de desembre l’equip es desplaçarà a Anglaterra per participar en el Campionat d’Europa de Clubs que organitza la CERS.

Equip Fem16L’equip del Fem16 mataroní que ha participat en els dos campionats d’aquest any l’integren les jugadores següents: Júlia Baldrich, Vinyet Juncà, Aina Florenza, Aina Lleonart, Marlena Rubio, Ester Anglas, Marina López, Aleia Paituví, Olga Juanola i Nina Almirall, totes sota la direcció tècnica d’Albert Bou.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^