Notícies
Publicat el 22 de maig de 2018
Mireia Martínez i Aleix Bou, campions d'Espanya de parelles de patinatge artístic per tercer any consecutiu

Mireia Martínez i Aleix Bou, campions d'Espanya - 1La jove parella de patinatge artístic cadet formada per Mireia Martínez i Aleix Bou, amb la seva entrenadora Gèsica Pi, van participar al Campionat d’Espanya el passat cap de setmana a Alhaurín de la Torre (Màlaga), on van tornar a fer gaudir de valent el públic demostrant una vegada més el seu alt nivell tècnic i artístic.

Mireia Martínez i Aleix Bou, campions d'Espanya - 2Tot i que ha sigut una temporada molt dura per a aquests patinadors, ja que han hagut d’estar sis mesos sense entrenar a causa d’una lesió i posterior malaltia per la part femenina de la parella, van aconseguir una primera plaça provisional en el programa curt, que van mantenir després d’executar un espectacular disc llarg que els va posar a dalt de tot del podi i van aconseguir així la medalla d’or. Així, han esdevingut campions d’Espanya per tercer any consecutiu.

Cal destacar que tan sols porten tres anys junts com a parella de patinatge artístic, i en aquest temps han aconseguit totes les màximes fites possibles.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^