Notícies
Publicat el 28 de maig de 2018
Realitzada la visita de l'oficina del Síndic de Greuges a Arenys de Munt

Síndic de GreugesEl passat 25 de maig, l’oficina del Síndic de Greuges es va desplaçar a Arenys de Munt per tal de fer una atenció directa i personalitzada al municipi. Aquestes visites es realitzen com a conseqüència de la signatura l’any 2012 d’un conveni de col·laboració entre el Síndic de Greuges i l’Ajuntament d’Arenys de Munt, i són anuals.

En aquesta ocasió, el Síndic de Greuges ha rebut un total de 3 visites en el seu desplaçament a Arenys de Munt del 25 de maig de 2018. Les persones ateses per l’equip del Síndic a la masia de Can Borrell han presentat dues queixes i han fet una consulta. Les problemàtiques plantejades han estat, entre altres, temes relacionats amb tributs, serveis socials i ensenyament. Totes les visites ateses, excepte una, eren de persones veïnes de la població.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^