Notícies
Publicat el 28 de maig de 2018
Finalitza el projecte de prevenció de riscos a l'adolescència per al curs 2017-18 amb l'obra de teatre No em ratllis

Prevenció de riscos a l'adolescència - 1Com cada any, es programen diferents tallers i activitats enfocats a la prevenció dels riscos associats a l’etapa adolescent. Aquest curs 2017-2018 l’alumnat de l’Institut Domènec Perramon s’ha format en diversos temes:

  • 1r d’ESO: Taller de prevenció del consum del tabac.
  • 2n d’ESO: Taller d’alimentació saludable, taller d’estratègies per afavorir el desenvolupament de les competències personals i taller de sexualitat i afectivitat.
  • 3r d’ESO: Obra de teatre No em ratllis i debat posterior (oci nocturn, alcohol, tabac i drogues).
  • 4t d’ESO: Taller de sexualitat i afectivitat, joc de rol L’embaràs de la Sònia.

Prevenció de riscos a l'adolescència - 2A part de totes aquestes activitats, del 10 al 24 de maig hi ha hagut al gimnàs de l’Institut l’exposició itinerant Controles?” Els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum, on han passat tots els alumnes de l’Institut a fer la visita guiada i el taller a l’aula.

Amb l’obra de teatre No em ratllis finalitzen les accions de prevenció de riscos a l’adolescència per al curs 2017-2018 i es comença a preparar la programació per al curs vinent.

Aquestes accions han estat programades per la Regidoria de Jovent i Salut i la majoria d’elles han estat subvencionades per la Diputació de Barcelona a partir del Catàleg de Serveis 2018, i la resta amb dotació de pressupost municipal.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^