Notícies
Publicat el 28 de maig de 2018
Finalitza el projecte de prevenció de riscos a l'adolescència per al curs 2017-18 amb l'obra de teatre No em ratllis

Prevenció de riscos a l'adolescència - 1Com cada any, es programen diferents tallers i activitats enfocats a la prevenció dels riscos associats a l’etapa adolescent. Aquest curs 2017-2018 l’alumnat de l’Institut Domènec Perramon s’ha format en diversos temes:

  • 1r d’ESO: Taller de prevenció del consum del tabac.
  • 2n d’ESO: Taller d’alimentació saludable, taller d’estratègies per afavorir el desenvolupament de les competències personals i taller de sexualitat i afectivitat.
  • 3r d’ESO: Obra de teatre No em ratllis i debat posterior (oci nocturn, alcohol, tabac i drogues).
  • 4t d’ESO: Taller de sexualitat i afectivitat, joc de rol L’embaràs de la Sònia.

Prevenció de riscos a l'adolescència - 2A part de totes aquestes activitats, del 10 al 24 de maig hi ha hagut al gimnàs de l’Institut l’exposició itinerant Controles?” Els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum, on han passat tots els alumnes de l’Institut a fer la visita guiada i el taller a l’aula.

Amb l’obra de teatre No em ratllis finalitzen les accions de prevenció de riscos a l’adolescència per al curs 2017-2018 i es comença a preparar la programació per al curs vinent.

Aquestes accions han estat programades per la Regidoria de Jovent i Salut i la majoria d’elles han estat subvencionades per la Diputació de Barcelona a partir del Catàleg de Serveis 2018, i la resta amb dotació de pressupost municipal.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^