Notícies
Publicat el 31 de maig de 2018
Els alumnes de l'Institut Domènec Perramon organitzen una tarda d'activitats per als usuaris de Radars

Institut - Taula RadarsEl passat 24 de maig, els usuaris de Radars van ser convidats per l’Institut Domènec Perramon a una tarda de berenar i activitats.

Aquesta activitat s’emmarca dins la decisió de la Taula Radars de realitzar activitats periòdiques per als seus usuaris i per la implicació i motivació del centre educatiu com a membre de la Taula.

La trobada va ser inaugurada pel director de l’Institut, Joan Duran, agraint als joves el seu compromís amb la gent gran del municipi i recordant la importància de reforçar el contacte entre aquestes dues generacions.

L’organització de la trobada va ser a càrrec dels alumnes de 3r i 4t d’ESO, que van dinamitzar activitats per a la gent gran: van cantar al karaoke i fins i tot van animar-se a ballar.

Els usuaris de Radars van intercanviar anècdotes de la seva etapa a l’escola amb els joves, que van preparar un discurs d’homenatge a la gent gran molt emotiu.

L’Institut Domènec Perramon ha estat de les últimes adhesions a la Taula Radars i ha començat amb molta força la seva vinculació amb el projecte.

Des del govern municipal i del projecte Radars, agraïm a l’Institut Domènec Perramon la possibilitat de fer aquesta activitat i en especial a en Joan Manel, professor de l’Institut, que s’ha encarregat d’organitzar-ho tot amb els alumnes.

Si teniu interès a participar-hi o voleu més informació, podeu escriure al correu radars@arenysdemunt.cat o trucar al 937937982.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^