Notícies
Publicat el 31 de maig de 2018
Els alumnes de l'Institut Domènec Perramon organitzen una tarda d'activitats per als usuaris de Radars

Institut - Taula RadarsEl passat 24 de maig, els usuaris de Radars van ser convidats per l’Institut Domènec Perramon a una tarda de berenar i activitats.

Aquesta activitat s’emmarca dins la decisió de la Taula Radars de realitzar activitats periòdiques per als seus usuaris i per la implicació i motivació del centre educatiu com a membre de la Taula.

La trobada va ser inaugurada pel director de l’Institut, Joan Duran, agraint als joves el seu compromís amb la gent gran del municipi i recordant la importància de reforçar el contacte entre aquestes dues generacions.

L’organització de la trobada va ser a càrrec dels alumnes de 3r i 4t d’ESO, que van dinamitzar activitats per a la gent gran: van cantar al karaoke i fins i tot van animar-se a ballar.

Els usuaris de Radars van intercanviar anècdotes de la seva etapa a l’escola amb els joves, que van preparar un discurs d’homenatge a la gent gran molt emotiu.

L’Institut Domènec Perramon ha estat de les últimes adhesions a la Taula Radars i ha començat amb molta força la seva vinculació amb el projecte.

Des del govern municipal i del projecte Radars, agraïm a l’Institut Domènec Perramon la possibilitat de fer aquesta activitat i en especial a en Joan Manel, professor de l’Institut, que s’ha encarregat d’organitzar-ho tot amb els alumnes.

Si teniu interès a participar-hi o voleu més informació, podeu escriure al correu radars@arenysdemunt.cat o trucar al 937937982.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

RSS DESTAQUEM

El proper 26 de maig de 2019 se celebraran les eleccions municipals a Arenys de Munt i arreu. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin podran exercir els seus drets polítics i podran votar per elegir els seus representants al Ple municipal.

Les persones estrangeres ciutadanes de la Unió Europea han de manifestar la seva voluntat de votar fins al 30 de gener fent la gestió a l'Oficina d´Atenció de la Vila de l'ajuntament d'Arenys de Munt o per internet a https://sede.ine.gob.esLlegir +

^