Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 4 de juny de 2018

Projecte millora nus viari autopista - 1El govern d’Arenys de Munt ja ha donat el vistiplau al projecte de la Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat per tal de resoldre la problemàtica del nus viari de l’autopista entre els dos Arenys. A la reunió mantinguda l’1 de juny entre el director general Javier Flores, del Departament de Territori i Sostenibilitat, l’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, i el regidor de Mobilitat, Àngel Castillo Vallcorba, s’ha presentat la proposta, que contempla dues rotondes en aquesta zona de la carretera C-61.

Projecte millora nus viari autopista - 2Aquest projecte ha estat treballat conjuntament amb l’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno. El juny del 2017, el responsables polítics dels dos Arenys ja es van entrevistar amb la directora general de Trànsit, Eugènia Domènec, per exposar entre altres temes la problemàtica derivada de les cues a l’accés a la urbanització Aiguaviva i a l’Ajup provocades pels conductors que surten i entren a l’autopista per tal d’estalviar-se peatge.

La rotonda, que es projectarà per a la zona de l’entrada de Can Sagrera i de Can Jalpí, millorarà l’accessibilitat a aquestes urbanitzacions, facilitarà la mobilitat en aquesta zona i també evitarà que l’accés a l’Ajup sigui utilitzat per girar i tornar a incorporar-se a l’autopista.