Notícies
Publicat el 4 de juny de 2018
El dijous 9 d'agost, concert FOK, de Kepa Junkera, dins el Cicle Castell Jalpí
Per previsió de pluja, el concert es farà a l'interior de Castell Jalpí

FOK - Kepa JunkeraEl dijous 9 d’agost a 2/4 de 10 del vespre tindrà lloc al Castell Jalpí el concert FOK, de l’acordionista basc Kepa Junkera, dins el XIV Cicle de Música Mediterrània.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a l’OAV de l’Ajuntament d’Arenys de Munt (de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 de la tarda i dimarts i dijous de 2/4 de 5 a 7 de la tarda), a les papereries Boli Blau i Can Pujadas d’Arenys de Munt i a la llibreria Setciències d’Arenys de Mar. També es podran comprar el mateix dia del concert. El preu de l’entrada és de 10 €.

FOK és un acostament ple de sentiments i emocions a una de les cultures més poderoses de la Mediterrània, amb el fil conductor de l’idioma català. Junkera s’endinsa en melodies i ritmes arrelats a les societats catalana, valenciana, balear i sarda; ha treballat FOK des del respecte profund, però també des de la llibertat creativa i l’emoció de sentir-se part de la cultura catalana.

Podeu trobar més informació sobre Kepa Junkera i FOK al seu web oficial.

El concert està organitzat per l’Ajuntament d’Arenys de Munt amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^