Notícies
Publicat el 5 de juny de 2018
Preus reduïts per als vilatans d'Arenys de Munt al XX Festival de Música Clàssica Santa Florentina

Cartell Santa Florentina 2018Durant el mes d’agost se celebrarà al Castell Jalpí el XX Festival de Música Clàssica Santa Florentina. Ja se’n poden adquirir les entrades, per a les quals els residents a Arenys de Munt poden gaudir d’un descompte del 15%.

Aquestes entrades amb descompte, que estan limitades a quaranta per concert, només es poden adquirir a les papereries Boli Blau i Can Pujadas fins que faltin deu dies per a cada concert. La resta es poden comprar al web de La Vanguardia.

La programació d’enguany inclou una gala de corals i una de tenors, grans duets d’òpera, recitals de piano de Levon Avagyan i d’Ignasi Cambra, fantasies sobre òpera, Cosmos Quartet, Orchestre de Chambre Français, Natalia Labourdette (soprano) i Javier García Verdugo (guitarra).

Tots els concerts començaran a un quart d’onze de la nit, i prèviament hi haurà la possibilitat de gaudir del servei de restauració del Grup SERHS, a partir de les 8 del vespre.

Podeu consultar-ne el programa al web del Festival.

A banda dels descomptes per als residents a Arenys de Munt, l’Ajuntament també agraeix a l’Associació Cultural Santa Florentina la donació de vuitanta invitacions per a dos dels concerts del Festival per als alumnes de l’Aula de Música AdM.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^