Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 5 de juny de 2018

Cartell Santa Florentina 2018Durant el mes d’agost se celebrarà al Castell Jalpí el XX Festival de Música Clàssica Santa Florentina. Ja se’n poden adquirir les entrades, per a les quals els residents a Arenys de Munt poden gaudir d’un descompte del 15%.

Aquestes entrades amb descompte, que estan limitades a quaranta per concert, només es poden adquirir a les papereries Boli Blau i Can Pujadas fins que faltin deu dies per a cada concert. La resta es poden comprar al web de La Vanguardia.

La programació d’enguany inclou una gala de corals i una de tenors, grans duets d’òpera, recitals de piano de Levon Avagyan i d’Ignasi Cambra, fantasies sobre òpera, Cosmos Quartet, Orchestre de Chambre Français, Natalia Labourdette (soprano) i Javier García Verdugo (guitarra).

Tots els concerts començaran a un quart d’onze de la nit, i prèviament hi haurà la possibilitat de gaudir del servei de restauració del Grup SERHS, a partir de les 8 del vespre.

Podeu consultar-ne el programa al web del Festival.

A banda dels descomptes per als residents a Arenys de Munt, l’Ajuntament també agraeix a l’Associació Cultural Santa Florentina la donació de vuitanta invitacions per a dos dels concerts del Festival per als alumnes de l’Aula de Música AdM.