Notícies
Publicat l'11 de juny de 2018
Fem Ocupació per a Joves

Fem Ocupació per a JovesDes del Consell Comarcal del Maresme s’està duent a terme el programa Fem Ocupació per a Joves, que ofereix experiència laboral mitjançant un contracte de mínim de sis mesos, formació a mida professionalitzadora d’entre 90 a 150 hores gratuïta i acompanyament i tutorització per part dels tècnics del Consell Comarcal.

Els requisits per accedir-hi són tenir entre 18 i 29 anys, residir al Maresme, estar en recerca de feina i disposar del títol de l’ESO, CFGM o Batxillerat.

Les persones interessades s’hi han d’inscriure mitjançant correu electrònic a victoria.garcia@ccmaresme.cat o xavier.munoz@ccmaresme.cat; també mitjançant el telèfon 674 011 473.

Podeu consultar les ofertes laborals actives en aquest enllaç.

Per tal d’agilitzar el procés d’atenció als joves, cada setmana s’organitza una sessió informativa en què s’explica com funciona el programa, quines són les ofertes vigents i es valora amb el/la jove quines ofertes poden encaixar millor amb el seu perfil i interessos. En aquest enllaç trobareu el formulari d’inscripció a les sessions informatives.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^