NotÝcies
Publicat el 12 de juny de 2018
LÝnia de subvencions per a contractar persones desocupats menors de 30 i majors de 45 anys

Aquesta lÝnia de subvencions estÓ adrešada a afavorir la incorporaciˇ al mercat de treball de colĚlectius que tenen especials dificultats d'inserciˇ laboral: menors de 30 anys i majors de 45. Es tracta que aquestes persones disposin d'oportunitats laborals en entorns productius, mirant de garantir la seva continu´tat, afavorint la integraciˇ del treballador en el mercat de treball i la seva permanŔncia en aquest.

Les subvencions, que es concediran en base al compliment dels requisits establerts a les bases, seran per a contractes de treball de durada mÝnima de 6 mesos i de jornada laboral mÝnima de mitja jornada. L’import de la subvenciˇ per contracte serÓ d’ un 30% de les despeses subvencionables (la retribuciˇ salarial bruta, incl˛s el prorrateig de les pagues extraordinÓries i les cotitzacions a la Seguretat Social) amb un import mÓxim de 1.800 euros per contracte i per un termini mÓxim de 12 mensualitats.

El termini de presentaciˇ de solĚlicituds Ús del 14 de juny de 2018 fins al dia 23 de juliol de 2018, ambdˇs inclosos.

Trobareu la documentaciˇ, models normalitzats i les bases en aquesta pÓgina del web municipal. Si us cal ajuda o assessorament per a la preparaciˇ de les vostres solĚlicituds, no dubteu a contactar per telŔfon (937937710) o correu electr˛nic amb els tŔcnics del departament de Promociˇ Econ˛mica i Ocupaciˇ (tecnicgestio@ademunt.cat).

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^