Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 15 d'octubre de 2018

Amb l'objectiu de facilitar a la ciutadania l’accés a l’habitatge, es crea una nova línia de subvencions consistent en un conjunt d'ajudes directes als propietaris dels habitatges desocupats.

Aquestes ajudes les podran sol·licitar les persones propietàries d’un habitatge desocupat ubicat a Arenys de Munt que decideixin posar-lo a lloguer per sota del preu de mercat.

L'import màxim de la subvenció serà de 1.000 euros anuals.

El termini de presentació de sol·licituds és del 16 d'octubre al 15 de novembre de 2018, ambdós inclosos.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt pretén incentivar l’entrada al mercat de lloguer d’habitatges desocupats en condicions assequibles. És notori que l’habitatge té un preu que situa els col·lectius amb menors recursos econòmics en dificultats per accedir-hi. És per aquest motiu que, amb independència d’altres mesures que puguin adoptar-se en matèria d'habitatge.

Els documents per fer la sol·licitud i les bases de subvencions per al foment del lloguer social es poden descarregar en aquest enllaç. Si us cal ajuda o assessorament per a la preparació de les vostres sol·licituds, no dubteu a contactar per telèfon al 937937710 o per correu electrònic a ssocials@arenydemunt.cat.