Notícies
Publicat el 14 de juny de 2018
Acte de lliurament de la primera beca Carles Capdevila

Acte de lliurament beca Carles CapdevilaEl passat dimarts 12 de juny va tenir lloc al CosmoCaixa l’acte de lliurament de la primera beca Carles Capdevila, promoguda pel diari ARA i la Fundació Bancària “La Caixa”, a la qual l’Institut Domènec Perramon d’Arenys de Munt va quedar finalista amb el seu projecte “Nosaltres fem la història”.

La beca se la va endur l’Escola La Maquinista, del barri del Bon Pastor, al districte de Sant Andreu de Barcelona, pel seu projecte +Educació, que és un passaport que uneix la vida escolar amb la cultura del barri.

L’acte, presentat per Antoni Bassas, va començar amb una petita xerrada a càrrec del neurocientífic i professor de genètica de la UB David Bueno, que va fer per evidenciar la importància d’educar adaptant-se a cada alumne i tenint en compte la importància de les emocions. Després es van projectar els vídeos de presentació dels tres projectes finalistes i es va desvelar el guanyador. Hi va haver parlaments d’Esther Vera, directora de l’ARA; Elisa Duran, directora general de la Fundació Bancària “La Caixa”; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; i el president del Parlament, Roger Torrent.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt felicita la comunitat educativa de l’Institut Domènec Perramon per haver aconseguit ser finalista d’entre 110 projectes i els anima a continuar desenvolupant estratègies pedagògiques innovadores. L'intercanvi de sinergies entre l’Arxiu Històric, l’Ajuntament i l’Institut és un benefici per a l’alumnat i per al conjunt de la societat arenyenca.

Podeu veure el vídeo de l’acte en aquest enllaç, i podeu trobar-ne més informació en aquest article del diari ARA.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^