Notícies
Publicat el 15 de juny de 2018
L'alcalde d'Arenys de Munt participa en un debat sobre la qüestió catalana a Milà

Debat a Milà - 1Des del passat 11 de Setembre, la vila d’Arenys de Munt ha tingut una presència continuada als mitjans de comunicació internacionals que han fet el seguiment del procés d’independència de Catalunya, i l’alcalde d’Arenys de Munt també ha participat via Skype en debats sobre la qüestió catalana amb estudiants italians de geopolítica de la Fondazione Milano i amb alumnes de la St. Ignatius High School de Cleveland, Ohio.

Debat a Milà - 2Arran d’aquestes intervencions, l’alcalde d’Arenys de Munt ha estat convidat al debat “La questione catalana. Lo scontro centro-periferia che fa paura all’Europa”, que se celebra el dissabte 16 de juny a Milà, en el marc del festival cultural “All you need is pop 2018”, la festa de Radio Popolare de Milano.

Debat a Milà - 3Per a l’organització del debat, que se celebrarà al Teatro La Cucina, la crisi catalana ha posat al descobert tota la complexitat de la relació entre el centre i la perifèria del regne d’Espanya, i és una crisi d’arrels profundes, afectada també per la dinàmica política, econòmica i social.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^