NotÝcies
Publicat el 15 de juny de 2018
L'alcalde d'Arenys de Munt participa en un debat sobre la qŘestiˇ catalana a MilÓ

Debat a MilÓ - 1Des del passat 11 de Setembre, la vila d’Arenys de Munt ha tingut una presŔncia continuada als mitjans de comunicaciˇ internacionals que han fet el seguiment del procÚs d’independŔncia de Catalunya, i l’alcalde d’Arenys de Munt tambÚ ha participat via Skype en debats sobre la qŘestiˇ catalana amb estudiants italians de geopolÝtica de la Fondazione Milano i amb alumnes de la St. Ignatius High School de Cleveland, Ohio.

Debat a MilÓ - 2Arran d’aquestes intervencions, l’alcalde d’Arenys de Munt ha estat convidat al debat “La questione catalana. Lo scontro centro-periferia che fa paura all’Europa”, que se celebra el dissabte 16 de juny a MilÓ, en el marc del festival cultural “All you need is pop 2018”, la festa de Radio Popolare de Milano.

Debat a MilÓ - 3Per a l’organitzaciˇ del debat, que se celebrarÓ al Teatro La Cucina, la crisi catalana ha posat al descobert tota la complexitat de la relaciˇ entre el centre i la perifŔria del regne d’Espanya, i Ús una crisi d’arrels profundes, afectada tambÚ per la dinÓmica polÝtica, econ˛mica i social.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^