Notícies
Publicat el 18 de juny de 2018
El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, visita Arenys de Munt

50è aniversari Penya Barcelonista - 1El passat diumenge 10 de juny, Arenys de Munt va rebre la visita del president del Futbol Club Barcelona, Josep M. Bartomeu, dins els actes de celebració del 50è aniversari de la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt.

A banda del president, es va comptar amb la presència del Sr. Emili Rousaud, membre de la Junta Directiva; el Sr. Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes; el Sr. Ramon Alfonseda, president de l’ABJ del FC Barcelona; el Sr. Manel Flores, president de la Federació de Penyes el Maresme; el Sr. Josep Artigas, president de la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt; i diversos representants de penyes barcelonistes del Maresme.

50è aniversari Penya Barcelonista - 2A l’arribada, el Sr. Bartomeu va ser rebut per l’alcalde, Il·lustríssim Sr. Joan Rabasseda, la regidora d’Esports, Sra. Marta de la Iglesia, i la resta de regidors del consistori.

Durant l’acte, celebrat a la Sala Municipal de l’Ajuntament, es van lliurar diversos obsequis a les penyes barcelonistes representades allí, als expresidents i membres totes les juntes de la PB d’Arenys de Munt durant aquest 50 anys, i totes les autoritats presents van obsequiar l’actual junta amb recordatoris d’un dia tan especial.

50è aniversari Penya Barcelonista - 3Durant els parlaments, el Sr. Josep Artigas va agrair l’esforç desinteressat de tots els membres de la seva junta i de les juntes anteriors, sense el qual no hauria estat possible aconseguir aquesta fita.

Per la seva banda, el president Bartomeu va posar com a exemple la PB d’Arenys de Munt per la seva constància i va recalcar la importància de les penyes barcelonistes com a ambaixadors del Barça, no només a casa nostra sinó a tot el món.

50è aniversari Penya Barcelonista - 4En finalitzar l’acte, i després d’un brindis amb cava, el president Bartomeu, acompanyat de l’alcalde Joan Rabasseda i tots els regidors del consistori, va signar el Llibre de Distincions de l’Ajuntament d’Arenys de Munt. Tot seguit, els actes van continuar al Restaurant l’Era, on es va celebrar el dinar conjunt per commemorar el 50è aniversari de la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt i el de la 12a Trobada de Penyes Barcelonistes del Maresme.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^