Notícies
Publicat el 19 de juny de 2018
XIX Fira de la Cirera d'en Roca el proper diumenge 24 de juny

Cartell XIX Fira de la Cirera d'en Roca 2018 (amb programació)El diumenge 24 de juny, a partir de les 5 de la tarda, a la Riera, la plaça de l’Església i la plaça Catalunya tindrà lloc la XIX Fira de la Cirera d'en Roca. A la mateixa hora, prop de 250 puntaires celebraran a la plaça de l’Església la XXV Trobada de Puntaires, organitzada per l’Associació de Puntaires d’Arenys de Munt. A la Riera els productors vendran les cireres d’en Roca i també tindrà lloc una fira artesana i tallers infantils, i es comptarà amb la participació de l’Associació de Botiguers d’Arenys de Munt (ABIC).

Cartell XXV Trobada de Puntaires 24-6-18A 3/4 de 6 de la tarda, se celebrarà una cercavila amb els Geganters d’Arenys de Munt i el grup de percussió Soroll.som, i a les 6 de la tarda s’inaugurarà oficialment la Fira. A dos quarts de 7 de la tarda, a la plaça de Catalunya, tindrà lloc el desè Concurs d’Escopir Pinyols.

Podeu veure els dos vídeos promocionals del Concurs d’Escopir Pinyols aquí i aquí.

Cartell 10è Concurs d'Escopir PinyolsA l’escenari de la Riera, a 1/4 de 7 hi haurà una mostra de dansa a càrrec de les escoles de dansa Aïna Dance Studio i La Riera Escola de Dansa, i a 2/4 de 8 el grup Men in Swing presentarà el concert Swing & Swing & Swing.

Els restaurants, forns i pastisseries d’Arenys de Munt també se sumen a aquest esdeveniment, oferint les seves creacions als seus establiments des del 16 de juny fins al 15 de juliol. Concretament, en aquesta edició hi participen quatre restaurants: Restaurant Collsacreu, L’Era Restaurant, Restaurant de Lourdes i Restaurant Martori; i dues pastisseries: La Lyonesa i L’Obrador.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^