Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 19 de juny de 2018

Cartell XIX Fira de la Cirera d'en Roca 2018 (amb programaciˇ)El diumenge 24 de juny, a partir de les 5 de la tarda, a la Riera, la plaša de l’EsglÚsia i la plaša Catalunya tindrÓ lloc la XIX Fira de la Cirera d'en Roca. A la mateixa hora, prop de 250 puntaires celebraran a la plaša de l’EsglÚsia la XXV Trobada de Puntaires, organitzada per l’Associaciˇ de Puntaires d’Arenys de Munt. A la Riera els productors vendran les cireres d’en Roca i tambÚ tindrÓ lloc una fira artesana i tallers infantils, i es comptarÓ amb la participaciˇ de l’Associaciˇ de Botiguers d’Arenys de Munt (ABIC).

Cartell XXV Trobada de Puntaires 24-6-18A 3/4 de 6 de la tarda, se celebrarÓ una cercavila amb els Geganters d’Arenys de Munt i el grup de percussiˇ Soroll.som, i a les 6 de la tarda s’inaugurarÓ oficialment la Fira. A dos quarts de 7 de la tarda, a la plaša de Catalunya, tindrÓ lloc el desŔ Concurs d’Escopir Pinyols.

Podeu veure els dos vÝdeos promocionals del Concurs d’Escopir Pinyols aquÝ i aquÝ.

Cartell 10Ŕ Concurs d'Escopir PinyolsA l’escenari de la Riera, a 1/4 de 7 hi haurÓ una mostra de dansa a cÓrrec de les escoles de dansa A´na Dance Studio i La Riera Escola de Dansa, i a 2/4 de 8 el grup Men in Swing presentarÓ el concert Swing & Swing & Swing.

Els restaurants, forns i pastisseries d’Arenys de Munt tambÚ se sumen a aquest esdeveniment, oferint les seves creacions als seus establiments des del 16 de juny fins al 15 de juliol. Concretament, en aquesta ediciˇ hi participen quatre restaurants: Restaurant Collsacreu, L’Era Restaurant, Restaurant de Lourdes i Restaurant Martori; i dues pastisseries: La Lyonesa i L’Obrador.