Notícies
Publicat el 20 de juny de 2018
Activitats Radars a la Residència Sant Martí i crida al voluntariat

Radars a la Residència Sant Martí - 1El 13 de juny, usuaris de Radars van ser convidats per la Residència Sant Martí a una tarda d'activitats. Míriam Sorribas, psicòloga de la residència i coordinadora del Projecte Vida, va rememorar la vida a Arenys de Munt quan la gent gran encara no era tan gran.

Alguns usuaris de la residència, usuaris de Radars i veïns d’Arenys de Munt van reunir-se al jardí de la residència per revisar fotografies antigues del poble i compartir anècdotes i històries.

Durant l’activitat van sorgir històries sobre l’estil de vida de quan eren nens, les cases d’Arenys de Munt, la indústria tèxtil i alguna anècdota de joventut trapella.

Radars a la Residència Sant Martí - 2Abans del berenar, dos usuaris de Radars van voler regalar a la resta d’assistents un recital de poesia, que també va animar espontàniament altres assistents a recitar-ne.

Aquesta ha estat una de les diverses activitats organitzades en el marc del projecte Radars els últims mesos. Aquest projecte -que té per objectiu contribuir al benestar de les persones grans i evitar situacions de soledat i aïllament a través d’una xarxa de veïns i veïnes, comerciants, persones voluntàries i professionals de les entitats i serveis del poble- continua  creixent i, per aquest motiu, necessita fer créixer l’equip de persones voluntàries.

El projecte Radars no seria possible sense la generositat i la participació dels comerços, establiments i voluntaris. Des de Radars, agraïm el suport de tots els col·laboradors i fem una crida per incrementar el número de voluntaris i voluntàries. A les persones que puguin dedicar una petita part del seu temps al projecte Radars els agrairem que contactin amb els responsables del projecte a través del correu electrònic radars@arenysdemunt.cat o trucant al 937937980. Tots plegats consolidarem la xarxa de suport a la gent gran d’Arenys de Munt.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^