Notícies
Publicat el 20 de juny de 2018
Oberta la convocatòria 2018 d'ajuts per a persones amb discapacitat (PUA)

Benestar SocialS’ha obert la convocatòria 2018 d’ajuts per a persones amb discapacitat PUA (Prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat). Aquesta prestació té per objecte contribuir a les despeses ocasionades per l’adquisició de productes i actuacions destinades a permetre la promoció de l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries per tal de millorar-ne la qualitat de vida i fomentar-ne la integració social.

Algunes de les ajudes contemplades en aquest programa són, per exemple: llit articulat, baranes de llit, matalàs antiescares, cadira de dutxa i vàter, plataforma abatible de dutxa, hamaca banyera per a nens, reductor de seient amb subjeccions, grua, motor propulsor per a cadira manual per a l’assistent, cadira d’interior de posicionament, falca de posicionament, material per a la comunicació i accés a l’ordinador, rampes manuals portàtils, taula adaptada i protector de cap, entre altres. També es poden demanar ajuts per a l’adaptació del vehicle.

El termini per a la presentació dels formularis de sol·licitud és del 16 de juny al 16 d'agost de 2018. Per a més informació, podeu consultar la normativa aplicable.

Les sol·licituds s'han de presentar mitjançant el formulari que es pot obtenir a les dependències del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies o a través d'Internet, a l'apartat "Formularis i documentació" del web del Departament.

Per a qualsevol informació o dubte, podeu adreçar-vos a la Regidoria de Benestar Social, al departament de Serveis Socials a l’Edifici Cotxeria (carrer Sant Pau, 2), de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^