Notícies
Publicat el 25 de juny de 2018
Acte de cloenda del cicle de tallers "Receptes de Vida"

Cartell Receptes de VidaEl proper dijous 28 de juny a les 6 de la tarda tindrà lloc al Mercat Municipal l’acte de cloenda del cicle de tallers “Receptes de Vida”. Consistirà en la inauguració de l’exposició fotogràfica on apareixen arenyencs i arenyenques que hi van participar, la presentació del receptari Mercat de receptes d’Arenys de Munt, que recull tots els plats cuinats al llarg del cicle, i tot plegat amanit amb la degustació de productes locals #MarcaArenys.

Aquest projecte està emmarcat en l’objectiu del govern municipal d’impulsar polítiques de cohesió social i es va promoure des de l’espai de la Taula de Convivència.

L’activitat culinària ha estat el nexe d’unió i el pretext idoni que ha portat a crear un nou espai de relació i intercanvi capaç de propiciar nous vincles, contrastar percepcions i generar noves sinergies ampliant els cercles relacionals de les persones implicades.

Us convidem a participar-hi i poder conèixer de primera mà la vivència d’aquelles persones que han format part del projecte en el transcurs dels set mesos que ha durat l’experiència gastronòmica, cultural i personal per indrets com Argentina, Senegal, Itàlia, Marroc, Xina, Japó, Nepal, Colòmbia, Pakistan, Guinea, Andalusia i Arenys de Munt.

L’acte és de caire gratuït i obert a tothom.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^