Portada Ě Promociˇ econ˛mica, comerš i ocupaciˇ Ě Ajudes per a contractar personal
Ajudes per a contractar personal

Ajudes a la contractaciˇEs torna a obrir una nova convocat˛ria de subvencions adrešada a les empreses d'Arenys de Munt, que disposin d'un centre de treball en el nostre municipi amb l'objectiu de fomentar l'ocupaciˇ estable i afavorir la incorporaciˇ al mercat de treball de colĚlectius menors de 30 anys i majors de 45, a un import mÓxim subvencionable de 300 euros mensuals i 12 mensualitats.

Es tracta de que aquestes persones disposin d'oportunitats laborals en entorns productius, mirant de garantir la seva continu´tat, afavorint la integraciˇ del treballador en el mercat de treball i la seva permanŔncia en el mateix.

Les subvencions, que es concediran en base al compliment dels requisits establerts a les bases, seran per a contractes de treball de durada mÝnima de 6 mesos i de jornada laboral a temps complert. L'import de la subvenciˇ per contracte serÓ d'un 30% de les despeses subvencionables (la retribuciˇ salarial bruta (incl˛s el prorrateig de les pagues extraordinÓries i les cotitzacions  a la Seguretat Social) amb un import mÓxim de 1.800 euros per contracte i per un termini mÓxim de 12 mensualitats. En cas de sobrant, es podrÓ superar aquest lÝmit. El termini per presentar les solĚlicituds finalitza el 23 de juliol de 2018.

Amb aquesta nova lÝnia de subvencions es dˇna compliment a un dels objectius estratŔgics definits al Pla d’Actuaciˇ Municipal 2015-2019. Aquesta convocat˛ria compta amb una dotaciˇ pressupostÓria de 10.000 euros, i en funciˇ de les necessitats que es detectin en el teixit productiu, aixÝ com de la resposta per part de les empreses i els seus efectes reals en el mercat laboral del municipi d'Arenys de Munt, es contemplaria la possibilitat d’ampliaciˇ en el proper exercici.

Els documents en PDF per a fer la solĚlicitud es poden descarregar aquÝ, les bases de subvencions a empreses per a la contractaciˇ de persones aturades es poden descarregar en aquest enllaš, i la convocat˛ria clicant aquÝ. Si us cal ajuda o assessorament per a la preparaciˇ de les vostres solĚlicituds, no dubteu a contactar per telŔfon 937 937 710 o correu electr˛nic amb la tŔcnica del departament de Promociˇ Econ˛mica i Ocupaciˇ tecnicgestio@ademunt.cat.


CONDICIONS DE LES SUBVENCIONS PER A LA CONTRACTACIË (MENORS DE 30 ANYS I MAJORS DE 45)

Quina Ús la finalitat
Fomentar l'ocupaciˇ estable i afavorir la incorporaciˇ al mercat de treball de colĚlectius que tenen especials dificultats d'inserciˇ laboral: menors de 30 anys i majors de 45.

A quines empreses estÓ adrešada

  • Empreses ja constitu´des amb centre de treball a Arenys de Munt.

Requisits de les persones a contractar

  • Persones desocupades sense prestacio per desocupaciˇ.
  • Persones empadronades a Arenys de Munt menors de 30 anys o majors de 45 anys amb 12 mesos d'antiguitat mÝnima anteriors a la data de la convocat˛ria.

Termini de presentaciˇ
A partir del 14 de juny de 2018 fins el 23 de juliol.

Com es solĚlicita
Presentant imprŔs de solĚlicitud que es pot trobar al web de l’Ajuntament.

Import de la subvenciˇ
L'import de la subvenciˇ per contracte serÓ d’un 30% de les despeses subvencionables amb un mÓxim de 300 euros mensuals i un mÓxim de 12 mensualitats. Ampliable en cas que existeixi sobrant en funciˇ de les solĚlicituds rebudes.

CaracterÝstiques del contracte
La durada del contracte ha de ser com a  mÝnim de 6 mesos.

Quines despeses es poden subvencionar
La retribuciˇ salarial bruta, incl˛s el prorrateig de les pagues extraordinÓries i les cotitzacions  a la Seguretat Social.

Pagament
El pagament es realitzarÓ en un ˙nic pagament un cop justificada la subvenciˇ des de la finalitzaciˇ del contracte.

Justificaciˇ

  • S’ha de presentar fotoc˛pia de les n˛mines, TC1 i TC2.
  • Declaraciˇ de les altres subvencions obtingudes per a la mateixa finalitat, si s'escau. O declaraciˇ negativa.
  • Declaraciˇ reponsable de no haver realitzat acomiadaments improcedents.

Les bases complertes es poden descarregar aquÝ. El document de solĚlicitud de la subvenciˇ es pot descarregar aquÝ. La convocat˛ria es pot descarregar aquÝ.


ARENYS DE MUNT EMPR╚N

4t Concurs d'emprenedoriaSubvencions per a la contractaciˇSubvencions al comerš 2018
^