Portada Ě Promociˇ econ˛mica, comerš i ocupaciˇ Ě Arenys de Munt emprŔn
Arenys de Munt emprŔn

Amb l'objectiu de fomentar l'emprenedoria, l'ocupaciˇ i dinamitzar el comeš local, l'Ajuntament ha posat en marxa el programa Arenys de Munt emprŔn 2018:

4t Concurs d'emprenedoria

A partir del 26 de juny s'inicia el perÝode de presentaciˇ de propostes per a la convocat˛ria del Concurs d’Emprenedoria 2018, el tercer concurs d’aquest Ómbit que es porta a terme a Arenys de Munt, i que tÚ com a finalitat dinamitzar i promoure la iniciativa emprenedora al municipi.

S’hi poden presentar totes aquelles persones fÝsiques i jurÝdiques, empadronades o amb domicili social en el municipi d’Arenys de Munt, i que elaborin un projecte empresarial que s’inici´ en el municipi durant l’any 2018. El termini de presentaciˇ del projectes finalitza el dia 4 d'agost de 2018.

Ajudes a la contractaciˇ

Es torna a obrir una nova convocat˛ria de subvencions adrešada a les empreses d'Arenys de Munt, que disposin d'un centre de treball en el nostre municipi amb l'objectiu de fomentar l'ocupaciˇ estable i afavorir la incorporaciˇ al mercat de treball de colĚlectius menors de 30 anys i majors de 45, a un import mÓxim subvencionable de 300 euros mensuals i 12 mensualitats.

Es tracta de que aquestes persones disposin d'oportunitats laborals en entorns productius, mirant de garantir la seva continu´tat, afavorint la integraciˇ del treballador en el mercat de treball i la seva permanŔncia en el mateix.

Subvencions per al comerš

Aquestes subvencions estan destinades a actuacions de millora, rehabilitaciˇ, adequaciˇ, manteniment i conservaciˇ de locals comercials amb activitat dins del terme municipal d’Arenys de Munt. El termini per solĚlicitar la subvenciˇ comenša aquest mes de juny.

Es poden acollir a la subvenciˇ intervencions amb incidŔncia en l’estŔtica de l’establiment, valorant, sobretot, aquelles que es facin a l’exterior com sˇn l’adequaciˇ i embelliment de fašanes i aparadors, aixÝ com les obres de manteniment i reforma de l’interior. TambÚ es poden imputar les despeses corresponents als dissenys i projectes, producciˇ i instalĚlaciˇ, aixÝ com a despeses en taxes, llicŔncies i projectes i honoraris tŔcnics. L'import mÓxim per solĚlicitud Ús de 1.000 € (fins a un 50% de a despesa), 1.500€ en cas d'establiments comercials ubicats en trams de carrers afectats per obres per un perÝode superior a 3 mesos.

^